Nespresso KitchenAid aanbieding | Profiteer van de beste deals

Wil je gebruik maken van het meest stijlvolle Nespresso apparaat dat in samenwerking tussen Nespresso en KitchenAid is ontworpen? Dan ben je vast op zoek naar een goede Nespresso KitchenAid aanbieding. De unieke samenwerking is te herkennen aan de kwalitatieve kopjes koffie die je zeer gemakkelijk kunt zetten in combinatie met het uiterlijk dat je gewend bent van KitchenAid. De KitchenAid Nespresso machines zijn een echte aanwinst voor bij jou in de keuken. De Nespresso machine is afgewerkt met een hoogwaardige metalen behuizing en bij de meeste apparaten krijg je of een melkopschuimer, of koffiecups cadeau.

Bekijk hier alle Nespresso KitchenAid koffiemachine aanbiedingen:

Waarom kiezen voor de KitchenAid Nespresso machine?

Laten we beginnen met het design. Het apparaat is uniek en erg mooi. De moderne retro stijl herken je direct terug. De KitchenAid espressomachines zijn te herkennen aan de verschillende kleuren van het apparaat waar je uit kunt kiezen. Ga je bijvoorbeeld voor Keizerrood, Tingrijs, Onyxzwart, Amandelwit, Appelrood of wit? Voor iedere stijl heb je de gewenste kleur in huis.

Kwaliteit en productspecificaties
KitchenAid NespressoDe Nespresso KitchenAid is uitgerust met de meest kwalitatieve Nespresso onderdelen om jou te voorzien van het perfecte kopje koffie. Zo kenmerkt dez

e machine zich door de snelle opwarmingstijd van slechts 25 seconde. Doordat de machine erg energiezuinig is, zal het apparaat automatisch na 9 of 30 minuten (dit hangt af van wat je instelt) uit gaan. Ideaal dat je na 25 seconde gewoon jouw favoriete bak koffie kunt zetten. Er zitten twee verdiepingen ingebouwd waarop je koffie kunt zetten. De onderste is te gebruiken als je bijvoorbeeld een Latte Macchiato wilt zetten, de andere kun je openklappen als je bijvoorbeeld een espresso zet. Op deze manier komt de koffie in het kopje terecht, zonder dat het alle kanten op spettert. Je kunt koffiehoeveelheden instellen op deze machine. In totaal onthoud het apparaat zes programma’s.

 

Bekijk hier alle Nespresso KitchenAid koffiemachine aanbiedingen:

Waterreservoir en capsule reservoir
Het waterreservoir is een stuk groter dan bij andere Nespresso apparaten. Met 1,4 liter water zet je gemakkelijk meerdere kopjes koffie achter elkaar. Daarnaast is het reservoir voor capsules ook een stukje groter dan normaal. Inplaats van 10 cups kunnen er maar liefst 14 in. Wanneer je de waterstand zo afstelt dat er 100 ml water in een kop koffie gaat, dan kun je dus 14 kopjes koffie zetten, zonder dat je verdere actie hoeft te ondernemen dan het drukken op de knop voor de koffie die je hebben wil.

Ben je fan van Cappuccino of Latte Macchiato?

Nespresso KitchenAid aanbieding

Er zit geen standaard melkopschuim functie op de KitchenAid Nespresso modellen. Maar, geen paniek! Met de Aeroccinio kun je de lekkerste melk opschuimen precies hoe jij het hebben wil. Zo kun je het perfecte kopje koffie zetten. Bij sommige machines zit er standaard een Melkopschuimer bij, maar als dat niet het geval is kun je kiezen uit de Aeroccino 3 of 4. Uiteraard zijn er ook nog andere melkopschuimers beschikbaar waar je prima melk mee kunt schuimen, maar de Aeroccino heeft een strak design waardoor hij in iedere keuken past. Ook kun je de melk warm en koud opschuimen.

Over KitchenAid

Als je een echte keukenprins of prinses bent, dan heb je vast wel eens van KitchenAid gehoord. KitchenAid staat bekend om haar keukenapparatuur en dat is terug te zien in haar assortiment. Variatie is een van de belangrijkste uitgangspunten van dit merk en om deze reden biedt KitchenAid verschillende apparaten aan, om variatie in de keuken zo gemakkelijk mogelijk te maken. De kenmerken van dit merk zijn de stijlvolle uiterlijk van het design van de keukenapparaten in combinatie met de hoogste kwaliteit. KitchenAid is misschien wel een van de meest diverse merken als het gaat om keukenapparatuur waarmee je de lekkerste gerechten of tussendoortjes kunt bereiden.

Wat voor capsules of cups moeten in deze machine?

In de Nespresso KitchenAid machines gaan de normale koffie cups van Nespresso. Dit kunnen alle smaken zijn. Het advies is om wel gebruik te maken van officiële Nespresso cups. Indien je gebruik maakt van namaak cups is de kans aanwezig dat de machine op den duur gaat lekken. Dit komt doordat andere cups van ander materiaal gemaakt worden. Wanneer ze net iets groter zijn of van harder materiaal, moet je meer druk geven waardoor je de machine kapot kunt maken. Dat is natuurlijk zonde! Wist je dat er tegenwoordig ook Nespresso Koffie cups zijn van het Starbuckskoffie? Haal op deze manier Starbucks in huis en geniet van je favoriete smaken. Ook zijn er regelmatig special editions beschikbaar van Nespresso zelf. Wil je meer weten over de verschillende cups van Nespresso? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Welke winkels hebben een Nespresso KitchenAid aanbieding

Uiteraard vind je deze machine terug bij KitchenAid, maar ook bij winkels als Coolblue en Bol.com zijn regelmatig leuke aanbiedingen te vinden. Een aanbieding kan bestaan uit korting op het product of bestaan uit een combinatiedeal waarbij je bijvoorbeeld koffie of een melkschuimer krijgt. Ook kan het zijn dat je bij aanschaf van je koffiemachine een bon voor koffietegoed krijgt. Dit tegoed kan besteed worden aan koffie voor je nieuwe Nespresso apparaat.

De prijs van een KitchenAid Nespresso apparaat

De prijs van deze espressomachines varieert tussen de €250,- en €700,- euro. Dit is best vors voor een Nespresso apparaat, maar zeker de moeite waard door het strakke design. Wil je toch liever een iets voordeliger model bekijken, dan hebben we verschillende aanbiedingen op een rij gezet van de Nespresso Krups en de Nespresso Magimix apparaten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ben je benieuwd wanneer de Nespresso KitchenAid in de aanbieding is? Of wil je graag op de hoogte blijven van kortingen op het gebied van machines, koffie en accessoires? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aanbieding. Ook kun je informatie ontvangen over de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot Nespresso. Schrijf je vandaag nog in op onze website om op de hoogte te blijven.

Bekijk alle Nespresso machine aanbiedingen: DeLonghi, KitchenAid, Krups, Sage, Magimix

Bekijk alle Nespresso overige aanbiedingen: Nespresso Cups, Nespresso melkopschuimer

Bekijk alle Nespresso aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue, Blokker, Expert, Mediamarkt

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Nespresso apparaat aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Nespresso apparaat aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je vindt alle aanbiedingen op onze website.

Zijn er Nespresso Cups in de aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er Nespresso Cups in de aanbieding. Bekijk onze Nespresso Cups pagina voor de beste aanbiedingen.

Hoeveel kan ik besparen op Nespresso?

Er is eigenlijk altijd wel een online Nespresso apparaat aanbieding te vinden. Je kan dus elk moment geld besparen op de aanschaf van een nieuw apparaat. Je bespaard echter het meest tijdens Black Friday. Black Friday valt elk jaar in het laatste weekend van november.