Een originele cadeautip: je eigen mokken bedrukken

0
612

Geef jij je moeder elk jaar weer een bos bloemen en bonbons? Of je vader, die eigenlijk alles al heeft, drank of planten voor in de tuin. Hoewel je met deze cadeaus de plank eigenlijk niet mis kan slaan, zijn het wel standaard cadeautjes. Heb je moeite met het verzinnen van een origineel cadeau voor een familielid, vriend of kennis? Onze tip: geef ze iets persoonlijks en bovendien iets waar ze regelmatig gebruik van maken. In dit artikel geven we je onze gouden tip: laat je eigen mokken bedrukken met een tekst naar jouw keuze!

Denk buiten de lijntjes

Om de traditie van bloemen, lekkers en alcoholische drank te doorbreken, heb je een origineel en leuk cadeau nodig. Dit kan soms nogal lastig zijn. Hoe goed of hoe slecht je deze persoon dan kent maakt geen verschil, soms kan het bedenken van een presentje voor je eigen moeder lastiger zijn dan voor een kennis. Denk daarom buiten de lijntjes. Bij Nespresso kun je nu je eigen mokken laten bedrukken. Hierbij kun je een persoonlijke tekst op de mokken plaatsen, waarbij het cadeau erg origineel wordt. Bovendien worden mokken veelal gebruikt voor een beker melk, thee of koffie. Grote kans dus dat je cadeautje niet onaangetast in de kast blijft liggen!  

Hoe werkt dat mokken bedrukken? 

Wanneer je een mok wilt laten bedrukken voor iemand, kun je dit erg snel en eenvoudig regelen via onze website. Het enige wat je moet doen, is de persoonlijke tekst die je op de mok wilt plaatsen, bedenken. Ook bieden we de mogelijkheid om een foto op je mok te laten plaatsen. Op deze manier leg je via een originele en leuke manier herinneringen vast in een mooi cadeau! Wij bedrukken de mok zoals jij deze wilt hebben. Bovendien heb je een grote keuze uit verschillende soorten kleuren en maten mokken. Nog een ander groot voordeel is dat de bedrukte mokken vaatwasser bestendig zijn. Wanneer je het ontwerp bij ons hebt aangeleverd, zorgen wij voor de bedrukking. Hierna wordt jouw mok thuisbezorgd, zodat jij een speciaal en origineel cadeau in petto hebt!